Startsidan Om oss Valpar

Till Salu

Kontakt
 
 
 
 

Om oss

Vi som driver Hedhems Hundcenter är Helena och Gunnar.

 Under hela våra liv har vi haft hundar som intresse. Helenas intresse och stora kärlek till hundar väcktes i mycket tidig ålder och har egentligen alltid varit en naturlig del av livet, då hon tillbringade mycket tid hos sin mormor och hennes lilla uppfödning av Dvärgpinscher. 

 Gunnar har alltid älskat hundar men drömmen om en egen hund blev inte verklig innan han var 16år gammal och för eget hårt ihop tjänade pengar fick skaffa sin första hund. Överst på önskelistan stod en egen Schäfer, men föräldrarna sade nej och det blev en Golden Retriever hane vid namn Pride. Men efter Pride har det följt många Schäfrar.

  Gunnar har under alla år varit aktiv i brukshundsklubben och med ett flertal hundar tävlat i elitklass. Gunnar är utbildad instruktör, bruksprovsdomare, jaktprovsdomare och skyddshundsfigurant.

 Gunnar har under 20års tid arbetat som hundförare i bevakningsbranschen och har därmed stor erfarenhet av tjänstehundar. Ett av Gunnars största intressen under många år har varit jakten med drivande hund och på senare år även med ställande.Motionen och skötseln av våra avelshundar och valpar sköter vi gemensamt. Även hundpensionatet driver vi med gemensam kraft.